Під час розгляду справи про державну зраду в Оболонському районному суді Києва підозрюваний колишній президент України Віктор Янукович не вийшов на зв'язок для останнього слова. Це підтвердив суддя Владислав Дев'ятко.

Адвокат Олександр Горошинський надав кілька довідок з медичного центру про те, що обвинувачений відправився на лікування. У той же час в цьому центрі немає можливості провести відеоконференцію.

"У медичній установі заявили про неможливість. Також додаю відповідь ізраїльського лікаря з приводу захворювання Віктора Януковича. Янукович повідомив про бажання свідчити в суді. З урахуванням цієї інформації, я подав до суду ряд клопотань. Прошу припинити провадження проти Віктора Федоровича, клопочу про допит лікаря з Ізраїлю, який може розповісти деякі обставини хвороби Януковича", - заявив адвокат.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В свою чергу сторона звинувачення заперечила проти призупинення виробництва. Раніше адвокат заявив, що Януковича можуть прооперувати в Ізраїлі.

Відзначимо, в середині листопада він отримав травму, впавши на тенісному корті. Також повідомлялося, що він потрапив в реанімаційне відділення московської клініки з травмою хребта.

Дивіться: Допит військових у справ Януковича

Нагадаємо, співробітники правоохоронних органів прийшли з обшуком до намісника Києво-Печерської Лаври . Як повідомляв "Знай.ua", адвокат Януковича розповів про травму свого підзахисного. Також "Знай.ua" писав, проти екс-глави передвиборної кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта спеціальний прокурор Роберт Мюллер може висунути нові звинувачення.