Проти екс-глави передвиборної кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта спеціальний прокурор Роберт Мюллер може висунути нові звинувачення. Принаймні, за інформацією американських ЗМІ, така можливість зараз на розгляді.

Про це стало відомо завдяки повідомленн. "Голос Америки".

Пол Манафорт
Пол Манафорт

Журналісти відкидають, що федеральному судді про можливість нових звинувачень прокуратура повідомила нещодавно. У свою чергу юрист команди звинувачення, Ендрю Вейсман, заявив, що прокурори розглядають можливість проведення повторного судового слухання за тими звинуваченнями, за якими журі присяжних не винесли спільного рішення протягом попередніх слухань.

"Суддя Емі Джексон вказала уряду розкрити більше деталей за обвинуваченням у дачі неправдивих свідчень проти Манафорта", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Варто нагадати, що колишній адвокат нинішнього президента США Дональда Трампа Майкл Коен зізнався в тому, що його показання Конгресу з приводу проектів нерухомості американського лідера в Росії. Передає ВВС. Він дав зізнання в суді, куди прийшов без попередження.

"У серпні Коен визнав себе винним у фінансових махінаціях в ході президентських виборів 2016 року", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп скасував майбутню зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним, яка повинна була відбутися в Аргентині. Приводом став інцидент в Керченській протоці. Про це Дональд Трамп повідомив у своєму Twitter.

"Виходячи з того, що моряки і кораблі не були повернуті Росією в Україну, я вирішив, що для всіх зацікавлених сторін буде краще, якщо я відміню раніше призначену в Аргентині зустріч з президентом Володимиром Путіним", - заявив Трамп.

Нагадаємо, Манафорта стратити не можна помилувати: кому поставить Трамп.

Як повідомляв Знай.uа валютна петля: долар спаплюжив українцям настрій, адже це тільки початок.

Знай.uа писав, Манафорт ризикує сісти на солідний термін: що накоїв помічник Януковича і Трампа.