Українська співачка Анастасія Приходько заявила, що буде кращим політиком, ніж її зіркові коллеги. До того ж, вона покидає кар’єру в шоу-бізнесі.

Про це артистка написала на своїй сторінках відразу у декількох соціальних мережах.

“Відносно попереднього політичного Святослава Вакарчука, Руслани Лижичко і Злати Огнєвич, то я вже говорила, що якщо я йду в політику, то я не буду співати. Не один зі згаданих вами артистів не відмовився від співочої кар'єри. Для мене це було ключовим питанням: йду в політику – покидаю сцену. Я вибрала політику, буду вчитися”, - написала співачка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Приходько стверджує, що вона не така як всі. Цим вона викликала лише насмішливі коментарі у відповідь.

"Краще ви б Юлю Володимирівну на естраду забрали", "Ви займаєтеся дурницями", "Вчитися...а вчитель хто?", - прокоментували допис користувачі Facebook.

Варто додати, що звістка про те, що українська співачка і волонтер Анастасія Приходько йде в політику, поставила фанатів в глухий кут. Співачка приєдналася до партії Юлі Тимошенко "Батьківщина".

Нагадаємо, Приходько шокувала заявою, такого від неї не очікував ніхто, фанати ридають і радіє тільки Тимошенко. Співачка зазначила, що це був його зважений та усвідомлений вибір.

Як повідомляв Знай. ua, скандал з Приходько в прямому ефірі сколихнув соцмережі, українці не добирала слів. Несподіваний поворот на самому старті в політиці.

Знай. ua писав, що Приходько зі скандалом зірвала прямий ефір. Анастасія Приходько втекла зі студії.