Нардеп від Блоку Петра Порошенка Ольга Богомолець заявила про намір балотуватися в президенти України. Депутат на своїй офіційній сторінці в Facebook написала звернення до українців, в якому заявляє, що йде в президенти, щоб стати гарантом справедливості для кожного українця.

За словами Богомолець, за останні роки українці не побачили ніяких поліпшень в плані справедливості і гідності.

"Я йду перемагати, йду принести Україні справедливість", - написала Ольга Богомолець.

Ольга Богомолець – голова комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я та головним опонентом і політичним ворогом в. о міністра охорони здоров'я Уляни Супрун – Богомолець різко критикує політику Супрун і мріє добитися її звільнення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У 2014 році Богомолець вже намагалася балотуватися в президенти, проте програла на виборах. Як відомо, президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня 2019 року.

Як раніше повідомляв портал Знай. uа, Ольга Богомолець заявила про те, що "повністю провальна політика Гройсмана призвела до кризи в економіці."

Богомолець наголосила: як наслідок неефективних дій уряду, Україна стала повністю залежною від міжнародних кредиторів.

Підвищення тарифів на газ для населення на 23,5% – це результат абсолютно провальної політики уряду і особисто її голови Володимира Гройсмана. Таку думку висловила народний депутат і голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Уряд Гройсмана не зробило нічого для уникнення дефолту. Загроза дефолту і підвищення тарифів на газ для населення на догоду МВФ – це результат абсолютно провальної економічної політики Кабміну і особисто прем'єр-міністра. Пішовши на кабальні умови кредиторів, глава уряду фактично розписався у власній безпорадності", – заявив парламентарій.

Нагадаємо, Богомолець під Кабміном: "повністю критичної ситуації в країні винен Гройсман".

Раніше Богомолець заявляла, що позбавлення медичного університету імені Богомольця – це спроба здійснити на неї тиск.

Також парламентарій заявляла, що Моз закуповує прострочені препарати, виправдовуючись економією коштів. За словами депутата, Міністерство охорони Здоров'я набуває препарати, термін придатності яких уже підійшов до кінця, і заявляє, що це робиться на благо українців.