Окружний адміністративний суд Києва 11 грудня поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Про це "Українській правді" повідомив адвокат Насірова Любомир Дроздовський.

"У судовому засіданні була оголошена вступна і резулятивна частина рішення суду, яким задоволено позов, визнано протиправним і скасовано розпорядження Кабінету міністрів України про звільнення", - сказав він.

"Поновлено його (Насірова – ред.) на посаді голови Державної фіскальної служби України і стягнуто компенсацію за час вимушеного прогулу. Рішення в частині поновлення підлягає негайному виконанню", - додав Дроздовський.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

За його словами, рішення про поновлення Насірова на посаді може бути оскаржене.

Нагадаємо, що Роман Насіров планує взяти участь у виборах на пост глави держави в Україні. Однак на просте питання, коли почалася Друга світова війна, чоловік відповісти не зміг. Даний інцидент стався в ході інтерв'ю у телевізійній програмі Романа Скрипіна. Роман замислився після поставленого йому питання і повідомив, що в 1941 році.

Слід нагадати, що це саме питання ставилося в 2014 році Скрипіним колишньому регіоналу, соратнику біглого президента Віктора Януковича Олегу Царьову. Той також не зміг дати правильну відповідь, чим і порадував користувачів соцмереж.

Також портал раніше писав, що нещодавно скандальний екс-глава фіскальної служби Роман Насiров заявив про свої президентські амбіції. Про це стало відомо з передачі "Не добрий вечір!" українського письменника Ігора Лесєва, повідомляє PolitekA.

Раніше Знай.UA писав про те, що инфопростір схвильований прізвищем – Медведчук. Передбачається, що це – найбільш можливий кандидат на посаду президента України. Зазначається, що тільки він має величезний вплив на Путіна.

Також Знай.UA повідомляв, що у Вадима Рабіновича також досить великі шанси стати лідером країни. На даний момент він є фаворитом опитувань серед населення, що стосуються того, за кого вони будуть голосувати на майбутніх виборах.