Коли Путін залишить посаду президента РФ і піде з Кремля, ставлення нової російської влади до окупованих Криму і Донбасу буде залежати від декількох факторів. Так вважає російський журналіст Семен Новопрудський, який поділився своїми міркуваннями в інтерв'ю сайту "Сьогодні".

Як вважає Семен, наступнику Путіна належить сформувати позицію нової влади Росії одразу в трьох напрямках – відношенні з Україною і Заходом, а також наскільки "військовим" стане російський бюджет.

Новопрудський додав, що всі перераховані їм напрямки, у свою чергу, залежать ще від кількох факторів. Перш за все, вплине на обстановку те, за яких обставин нова влада Росії приступить до виконання своїх обов'язків, чи не буде кровопролиття при цьому. Важливим також є і те, хто саме стане наступником нинішнього президента – людина, що обертається у колах нинішньої владної еліти, або ж хтось інший. Крім цього, значний вплив матиме економічний стан Росії на момент закінчення правління Путіна.

Одночасно з цим журналіст переконаний, що масових протестів росіян не буде, якщо новий уряд Росії прийме рішення про повернення Криму і Донбасу. Семен впевнений, що радикального і міцного антизахідництва у свідомості росіян немає, тому вони з розумінням поставляться до розпуску республік і налагодженні відносин з США і усім заходом. Також Новопрудський зазначив і відсутність масової підтримки політики зближення з Китаєм і "повороту на Схід".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Російські політологи переконані, що під час правління Путіна припинення окупації Донбасу неможливо. І хоча Росія готується до відходу з посади нинішнього президента, питання про те, чи піде він у 2024 році, залишається відкритим.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Путін готує спадкоємицю престолу – схожість дочки з президентом Росії вражає.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Порошенко заявив, що Росія протистоїть всьому цивілізованому світу, підкресливши, що конфлікт з Україною – це не агресія, а війна.

ТакожЗнай.uа" писав, що Сергій Шнуров склав вірш про Путіна, в якому згадав про минуле політика та його службу в німецькій розвідці.