Роман Насіров має повне право приступити до виконання обов'язків керівника Державної фіскальної служби України з огляду на судове рішення – в документі чітко вказана вимога його негайного поновлення на посаді.

Відповідну думку в ефірі одного з українських телеканалів висловила відомий адвокат, юрист Регіна Гусейнова:

"Не потрібна виконавча служба. Якщо в рішенні суду написано, що воно підлягає негайному виконанню, як це часто буває саме в трудових спорах, тоді можна спокійно йти на робоче місце", - впевнена Гусейнова.

Адвокат пояснює: на даний час у ДФС присутній тільки виконуючий обов'язки глави, тому Кабінету міністрів України не потрібно буде нікого звільняти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Відносно рішення колегії суддів Окружного адміністративного суду Києва Регіна Гусейнова зазначила: "З того, що говорила суддя, думаю, у неї були підстави винести саме таке рішення. Тут вся справа в тому, хто писав обґрунтування для звільнення (Романа Насірова - ред.)" .

Ось, до речі, і те саме рішення суду і виконавчий лист:

У свою чергу народний депутат Борислав Розенблат підтвердив, що при звільненні Романа Насірова було допущено безліч процесуальних порушень, тому суд виніс законне рішення.

Також колишній міністр юстиції Олександр Лавринович також зазначив, що "це діагноз непрофесіоналізму нинішнього керівництва виконавчої влади".

Дивіться: Роман Насіров про своє поновлення на посаді

Нагадаємо, Порошенко прокоментував поновлення Насірова на посаді. Як повідомляв "Знай.ua", Лукашенко оголосив боротьбу за незалежність. Також "Знай.ua" писав, експерт розповів, чим Путін шантажуватиме США.