Колишній керівник "Правого сектора", а нині – лідер " Української добровольчої армії" (УДА) Дмитро Ярош заявив, що має намір "оголосити полювання" на "московських попів" (представників Української православної церкви Московського патріархату).

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook:

"Православна Церква України створена! Намагаючись бути християнином і конфесійно-визначеним греко-католиком, розумію, що у кожного свій шлях до Бога. Ми, українці, милосердні, а отже, знищуємо ворогів Бога і України - з любов'ю. Так звана УПЦ МП – не церква. Це ФСБшна резидентура, яка є іскандером в руках сатаніста Путіна, як до цього була зброєю в руках Сталіна, Берії, Жукова та інших безбожників ", - пише Ярош.

Від додав, що "ієрархія так званої УПЦ МП, яка не знайшла національного мужності, сил і аргументів перейти в Українську Церкву є, так чином, не служителями Бога, а агентурною мережею ФСБ і Путіна, а значить - Ворогами України".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Полювання" на московських попів, які вірно служать Путіну і Кирилу - справа угодна Богові і нашій Батьківщині. Геть московських попів з України. Майбутнє - в об'єднанні Православної Церкви України і Української Греко-Католицької Церкви, визнання цього Об'єднання як Константинополем, так і Ватиканом. Це буде наступний епохальний крок у розвитку нації і держави. Ми, українці, стоїмо Божої милості, Свободи і Незалежності!", - прогнозує народний депутат.

Свій заклик до "полювання" на духовенство канонічної церкви, адресував не тільки українцям, як нації, але особисто генпрокурору України Юрію Луценку, голові вищого органу законодавчої влади Андрію Парубію, заступнику останнього Ірині Геращенко, низці інших народних депутатів, меру Дніпра Борису Філатову , директору Інституту Національної пам'яті Володимиру В'ятровичу.

Дивіться: Як обирали голову української помісної церкви?

Нагадаємо, глава Української православної церкви Московського патріархату Онуфрій офіційно втратив титул митрополита Київського. Як повідомляв "Знай.ua", США привітали Україну зi створенням Єдиної церкви. Також "Знай.ua" писав, Михайлівський Золотоверхий собор вибрали в якості кафедрального собору єдиної Помісної автокефальної Православної церкви України.