Сергій Шахов, народний депутат від партії "Наш край", закликав парламентарів підтримати українських студентів.

З цим він звернувся до депутатів під час засідання Верховної Ради у вівторок, 18 грудня. Мова йде про проект Постанови №9171 про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про встановлення іменних стипендій Верховної Ради України студентам вищих навчальних закладів" щодо зміни розміру іменних стипендій Верховної Ради України.

Шахов зазначив, що коли ще сам навчався в училищі, стипендія йому дуже допомогала. Не забувати потрібно і про сьогоднішніх студентів.

"У залі достатньо сьогодні народних депутатів, щоби підтримати нашу молодь. Коли я навчався… Перше моє навчання було в училищі, саме в місті Брянка. Ви вважаєте, що для Шахова саме ці копійки, які видавали, були дуже важливими", – розповів він.

Тому Шахов закликав нардепів підтримати проект постанови щодо стипендій. Раніше ж Шахов заявив, що депутати мають нарешті виконати свою роботу, і якнайскоріше прийняти блок аграрних законів, на який уже давно чекає українське село. За його словами, парламентарям необхідно вирішити декілька важливих питань стосовно аграрного сектору, адже сільське господарство в Україні у цьому році дало рекордні показники.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я сподіваюся, що в цьому році ми зможемо закрити питання по аграрному сектору, які ми заборгували. Маю надію, що перенесення відповідного блоку з вівторка на четвер нарешті поставить крапку у цій нескінченній історії… Я вважаю, що сільське господарство, українські селяни та фермери цього заслуговують. Адже у цьому році маємо рекордний врожай за всі роки незалежності. По зерновим культурам – більше 700 мільйонів тонн. Українське село, а також наша металургія і наші заробітчани утримали гривню і не дали їй скотитися у прірву", – зазначив нардеп.

Дивіться: Сергій Шахов: Кабінет міністрів повинен піти у відставку

Нагадаємо, Шахов пояснив, що не так з довгоочікуваним законом.Як повідомляв "Знай.ua", Шахов оцінив продуктовий кошик від уряду Гройсмана. Також "Знай.ua" писав, Шахов порахував, скільки доведеться платити за газ з Нового року.