Договору про дружбу з РФ не існувало, а голосувати за законопроект про припинення дружби з Росією треба було з першого дня російської агресії. Про це заявив народний депутат України Сергій Шахов.

Парламентарій Шахов, коментуючи голосування за законопроект про припинення дружби з РФ, заявив, що це треба було робити ще у перші дні агресії.

"Договору про дружбу з Росією взагалі не було. Про який мир можна було говорити? Водночас, продовжуються активні стосунки з РФ. Коли везеться з Росії 80% вугілля і коли віце-прем’єр Володимир Кістіон заявляє, що треба ввести марку А, то це є зрада України", – пояснив нардеп Шахов.

Народний депутат також вважає доцільним організацію всеукраїнського референдуму, на якому треба запитати у людей, чи бажають вони вступити до складу Північноатлантичного Альянсу.

"На референдумі я проголосував би проти вступу в НАТО, тому що вважаю, що у нас потужна держава. У нас 300 тисячна армія і 350 тисяч людей, які вже демобілізовані. 700 тисячна армія – це серйозна потуга. Весь світ визнав, що за кількістю військових українська армія практично найбільша в Європі", – підсумував Шахов в ефірі українського телеканалу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Дивіться: Сергій Шахов - про те, що принесе Україні закон "Про реінтеграцію Донбасу"

Нагадаємо, Шахов показав наслідки воєнного стану в Україні. Як повідомляв "Знай.ua", Шахов викрив новий "геноцид" українського народу. Також "Знай.ua" писав, Шахов вигадав, як перевірити кандидатів в президенти.