19 грудня в Верховну Раду України на зустріч зі Святим Миколаєм приїхали понад 300 дітей з Донецької та Луганської областей. Ця подія стала можливою завдяки ініціативі Сергія Шахова ( "Наш край") і його колегам Олега Недава і Дмитра Лубинця.

Місця народних обранців в цей святковий день зайняли найбільш успішні школярі, які через рік-два будуть вступати в українські університети, а згодом будуть будувати майбутнє України.

"Ким би ви сьогодні не мріяли стати, пам’ятаєте – будь-яка професія вимагає знань. І все, що ви сьогодні пропустите в шкільній програмі, завтра доведеться надолужувати шляхом самоосвіти. Тому бажаю вам на початку Нового року зібратися з силами – і в бій, на підкорення нових знань, до наближення подальшого дорослого життя!", – зазначив Сергій Шахов під час привітання школярів.

Депутат зазначив, що саме такі зустрічі надихають і потроюють сили в роботі для майбутнього не лише талановитих дітей, а й всієї України.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Тому вчіться, отримуйте нові знання, пізнавайте цей світ – щоб в майбутньому працювати на благо нашого краю", – додав він.

Святий Миколай побажав дітям розуму, мудрості, здоров’я, а всій України – перемоги.

Дивіться: Сергій Шахов закликав уряд саморозпуститися

Нагадаємо, Шахов закликав депутатів підтримати українських шахтарів.Як повідомляв "Знай.ua", Шахов показав, чому на нинішню стипендію студентам не прожити. Також "Знай.ua" писав, що Шахов оцінив продуктовий кошик від уряду Гройсмана.