Путін не збирається відмовлятись від окупації України, і тим більше не покине свої наміри створити новий Союз, захопивши сусідські держави. Про це він вже відкрито заявляє, а ситуація з Білоруссю – лише зайвий доказ того, як діє агресор. І якщо Україна продовжить свій шлях до Європи і НАТО, то Росія буде примушувати нас до Союзу танками.

Про це пише волонтер та відомий блогер Мирослав Гай. Він звернув увагу на слова Путні під час останньої конференції. Путін заявив, що чисельність народу, який він захищає, становить 160 млн чоловік.
Але зробивши прості математичні дії, Мирослав Гай "вирахував", кого ж саме збирається "захищати" Путін. А про те, як саме він це робить, українцям відомо дуже добре.

Отже, в Росії проживає за оцінками Росстату не 160 млн, як заявив Путін, а 146,8 млн. чоловік. Це при тому, що Росстат зарахував сюди і 2,3 млн жителів Криму.

"160 - 146,8 = 13,2
13,2 мільйона. Хто ці люди?", - резонно запитує блогер.

Відповідь проста:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Білорусь - 9,5 млн. чол.
Окупована частина Донецької області - 2,3 млн. чол.
Окупована частина Луганської області - 1,5 млн. чол.
Південна Осетія - 0,05 млн.чол.

Разом - 13,3 млн.чол. Ось він - новий Союз", - пояснив Мирослав Гай.

Блогер нагадує, що Білорусь і Росія підписали Військову доктрину Союзної Держави.

"Я ніколи не вірив Лукашенку. Що б він не говорив - це дезінформація. Реальність же - здача суверенітету Білорусі та створення нового СРСР", - зазначає Гай.

Блогер також нагадав, що в 2017 році в Білорусі Росія провела масштабні навчання "Захід 2017" з угрупованням військ в 100 тисяч чоловік. Також пригадав волонет і те, як в минулому році російська ФСБ виманила українського хлопця і заарештувала на території Білорусі.

"Не потрібно вірити словам Лукашенко. Потрібно дивитися на підписані документи і дії", - наголошує блогер.

Заява Путіна на конференції зайвий раз підтверджує те, що він не має наміру відмовлятися від окупації України. А новий виток нагнітання істерії проти України в інформаційному полі і накопичення військової техніки на Донбасі говорять про високу ймовірність розширення агресії Путіна.

"Я так розумію про Союзну державу Путін має намір говорити з новим Президентом України не Порошенком, як вже було їм заявлено. Якщо ж Україна від Союзної держави відмовиться і продовжить свій шлях до Європи і НАТО, то Росія буде примушувати нас до Союзу танками", - підсумував Мирослав Гай.

Нагадаємо, Путін готується захопити Білорусь.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін схвалив військову доктрину Союзної держави, до якої входять РФ і Білорусь.

Також Знай.ua писав, РФ і Білорусь майже дописали єдине законодавство