Президент Росії Володимир Путін схвалив військову доктрину Союзної держави, до якої входять РФ і Білорусь.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Схвалити представлений урядом РФ проект військової доктрини Союзної держави. Вважати за доцільне затвердити військову доктрину Союзної держави постановою вищої державної ради Союзної держави", - йдеться в документі.

Наразі вже відомо, що військова доктрина була прийнята ще у 2001 році. Проте Росія у 2014 році прийняла нову редакцію угоди, через що у Мінську також планують підкоригувати основний стратегічний документ.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пізніше представник білоруського Генштабу Артем Буторін повідомив, що проект військової доктрини Союзної держави планується представити в союзний Радмін у 2018 році.

Разом з тим варто відзначити, що вперше з 2014 року російський президент Володимир Путін відкрито назвав окупацію українського Криму "анексією". Сталося це під час зустрічі з місцевими театральними діячами в Ярославлі.

На ній ректор театрального інституту Сергій Куценко похвалився, що його навчальний заклад створило мережу таких в регіонах, а почалося все з Севастополя.

"Ми починали із Севастополя дуже давно. Ми це робимо уже дуже багато років! Зараз у нас 14 таких цільових груп для театрів малих міст Росії. Тобто вони там працюють і приїжджають до нас на навчання, і педагоги їздять до них" — заявив Куценко.

Тоді Путін запитав: коли саме почали розробляти проекти, на що почув у відповідь – "ще за України".

"Ось коріння анексії хто закладав", — вперше назвав це слово щодо окупації Криму російський президент, традиційно знявши всю відповідальність за захоплення територій.

Як відомо, нещодавно Генасамблея ООН прийняла ініційовану Україною резолюцію "Проблема мілітаризації Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, України, районів Чорного та Азовського морів".

Нагадаємо, чим запам'яталися українцям часи правління Леоніда Брежнєва.

Як повідомляв "Знай.ua", астролог показала, як почнеться справжня війна Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що мерзенні нахили Путіна викликали огиду в мережі.

Лукашенко заявив, що Росія намагається приєднати до себе Білорусь