У будинку колишнього голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука правоохоронцями був проведений обшук. Про це Укрінформу повідомив сам колишній урядовець.

Фищук заявив, що працівників НАБУ при обшуку не було, хоча до цього в деяких ЗМІ була інформація про те, що він повинен був проводитися саме ними. Він розповів, що процедура проводилася співробітниками Управління по захисту економіки, частково місцевими, чернівецькими, а частково – з Тернопільської області.

Як вважає екс-голова, це був черговий акт залякування і додав, що обшук тривав більше чотирьох годин. Як вважає Фіщук, метою обшуку були документи про злочинне угруповання, яке знаходиться в Управлінні із захисту економіки і на Чернівецькій митниці, але силовики пішли ні з чим.

В управлінні захисту економіки інформацію про проведення обшуку підтвердили. У березні 2018 року така процедура в будинку Фищука вже проводилася. Тоді він назвав це зведенням рахунків.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як відомо, Фіщук займає одне з останніх місць по довірі до губернаторам по всій Україні. А все тому, що він звинувачується в зловживанні службовим положенням для експорту лісу. Вважається, що всі дії політика спрямовані на лобіювання інтересів її родичів, але ліс – це не все у сфері діяльності скандального екс-чиновника.

Завдяки діям Фищука область залишається далеко позаду за показниками безробіття, рівень соціальної напруги, а також кількістю трудових мігрантів. Згідно з інформацією деяких ЗМІ, Фіщук – активний контрабандист і постачає якісну ділову деревину під виглядом звичайних дров. Спрощує всю схему наявність свахи, яка за сумісництвом є митним брокером.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що обшуки у настоятеля Лаври глибоко шокували – правоохоронці знайшли те, чого побачити ніяк не очікували.

Як повідомляв портал "Знай.uа": двоє нечистих на руку чиновників викрали кілька мільйонів гривень і під час обшуку намагалися "сховати" їх у вікні.

ТакожЗнай.uа" писав, що столичною поліцією було виявлено підпільне казино, потрапити в яке було непросто.