Опозиційний політик Євген Мураєв в ефірі телеканалу НАШ прокоментував новий санкціонний список РФ таким чином:

"Якщо ви проаналізуєте цей список, то під санкції потрапили абсолютно всі представники південно-східного електорату, люди які обиралися за мажоритарними округами і захищали інтереси російськомовних, православних, які стоять на захисті мільйонів людей"

Вдумайтеся, хто потрапив у списки, каже Мураєв.

"Новинський, який захищає інтереси православної церкви, Добкін, Вілкул, Колесніков, люди, які можуть скласти конкуренцію групі Фірташа-Льовочкіна. Люди, які можуть поламати план при якому з Порошенком у другому турі зустрічається Бойко"

До речі, за даними соціології Мураєв так само потрапив під санкції після розставання з Рабіновичем "забрав" з собою майже весь рейтинг ЗаЖиття.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, народний депутат України від Опозиційного блоку Михайло Добкін емоційно прокоментував запровадження санкцій Росії проти України – адже він сам опинився у "чорному списку" Москви. Як повідомляв "Знай.ua", актор і шоумен Володимир Зеленський розповів про зустрічі з президентом України Петром Порошенком і його запрошення в президентську партію. Також "Знай.ua" писав, одному з полонених моряків – Андрію Эйдеру, якого російські військові підло взяли в полон, виповнилося 19 років, які він зустрів за ґратами.