Український шоумен Володимир Зеленський офіційно оголосив про те, що висуне свою кандидатуру на посаду президента України. Про це він заявив в ефірі телеканалу "1+1".

Слід зазначити, що "1+1" показав новорічне звернення президента Петра Порошенка вже після 00:00, а перед самим Новим роком транслював звернення Зеленського.

"Зараз в Україні така ситуація, коли у кожного українця є три шляхи. Перший шлях - жити як живеш, плисти за течією і це нормально, це вибір кожного. Другий шлях - зібрати свої речі і поїхати в іншу країну, заробляти там гроші і надислати своїм рідним і це теж нормально. Третій шлях - спробувати самому щось змінити в Україні. І я для себе обрав саме його", - сказав шоумен.
Володимир Зеленський - головний продюсер "Студії Квартал-95". Народився у Кривому Розі 1978 року. Юрист за освітою, але за фахом не працював. Відомим став завдяки успішним виступам у вищій лізі КВН з командою "95-й квартал".

"Мене давно всі запитують ідеш - не ідеш. Знаєте, на відміну від наших великих політиків, не хотів марно обіцяти. І зараз за декілька хвилин до Нового року, дорогі українці, я обіцяю вам піти в президенти України. Я іду в президенти України, давайте зробимо це разом. З Новим роком", - додав кандидат у президенти.

Володимир Зеленський - головний продюсер "Студії Квартал-95". Народився у Кривому Розі 1978 року. Юрист за освітою, але за фахом не працював. Відомим став завдяки успішним виступам у вищій лізі КВН з командою "95-й квартал".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

У 2012-му році український Forbes назвав "Студію Квартал-95" найуспішнішим проектом країни.

Після початку війни з Росією "Квартал" почав допомагати українській армії, їздив в зону АТО з концертами, закрив російську філію компанії. Сам Зеленський в недавньому інтерв'ю Дмитру Гордону розповів, що його продовжують кликати виступати в Росію, але від пропозицій він відмовляється.

З Новим Роком! Ваш Слуга Народу!)

Geplaatst door Владимир Зеленский op Maandag 31 december 2018

Нагадаємо, Володимир Зеленський раніше Порошенко звернувся до українців з важливою заявою.