"Після нашої статті про підвищення заробітної плати призначенцям Трампа, керівник Державного управління кадрами США оприлюднила доповідну записку, якою наказала урядовим агентствам не виконувати заплановане підвищення поки Конгрес не ухвалить рішення. Це відповідальне рішення прийнято тільки після того, як про підвищення повідомили громадськості", - повідомила журналіст The Washington Post Ліза Рейн на своїй сторінці в Twitter.

Не так давно авторитетне видання повідомляло, що чиновникам Адміністрації президента США належить автоматичне підвищення щорічної заробітної плати в розмірі 10 тисяч доларів, і це незважаючи на обмеження підвищення зарплати чиновникам.

Це обумовлено вчасно не прийнятим законом про фінансування уряду США, а ті обмеження, які були встановлені в попередньому році, втратили свою силу.

Новопризначена голова комітету з асигнувань палати представників Ната М. Лоуі з цього приводу заявила, що це обурливо, коли адміністрація Трампа навіть допускає думку про те, щоб скористатися перевагою закриття для видачі величезного підвищення віце-президента, а також його політичних призначенців. І це при тому, що понад 800 тисяч федеральних службовців не отримують заробітну плату.

Незадовго до цього палата представників Конгресу США схвалила два законопроекти, які стосуються фінансування федерального уряду: один передбачає виділення до 8 лютого грошових коштів міністерству внутрішньої безпеки, а іншого – фінансування інших американських відомств до 30 вересня.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що уряд Сполучених штатів Америки розглядає різні варіанти запобігання зняття санкцій з належного скандальному мільярдерові Дерипасці бізнесу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": радник президента США з питань національної безпеки застерігає сирійський уряд від використання хімічної зброї по причині виведення американських військ.

Також "Знай.uа" писав, що американська соціологічна служба надала результати цікавого дослідження, згідно з яким кількість бажаючих покинути США досягло рекордного значення.