Популярний комік Володимир Зеленський може стати важливим конкурентом для Петра Порошенка. Він має всі шанси здобути друге місце на виборах президента і вибити звідти діючого гаранта.

Про це повідомив політичний експерт Андрій Вигиринский.

Виборча кампанія Зеленського може принести багато сюрпризів. Політолог зазначає, що першим з них стало оголошення Зеленським про намір балотуватися в президенти за кілька хвилин до Нового року, коли повинно було прозвучати традиційної звернення президента України до українців.

"Найбільш рейтингове шоу на Новий рік – "Квартал 95". І тому оголошення Зеленським про намір балотуватися в президенти замість привітання Порошенко зроблено свідомо. Переважна кількість жартів новорічного шоу стосувалася саме того, що Петро Порошенко у своєму привітанні назвав, як свої досягнення. Це політтехнологія. І, звичайно, реакція українців на привітання Порошенко була не дуже серйозна. Спрацювали на випередження", – вважає Андрій Вигиринский.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Експерт зазначає, що методи виборчої кампанії Зеленського будуть відрізнятися від звичних. Зокрема, це показ нового сезону відомого серіалу, який однозначно подивляться мільйони.

При цьому експерт вважає, що Зеленський навряд чи піде на політичні ток-шоу і з більшою часткою ймовірності буде працювати безпосередньо з виборцями в різних регіонах.

"Зеленський має один вагомий бекграунд – стовідсоткова впізнаваність і низький антирейтинг. Він збирається працювати з тією аудиторією, яка не визначилась із вибором або не планувала йти на вибори, за принципом Схід-Захід. Він вже закликав всіх прийти і проголосувати в будь-якому випадку. А підвищення явки на виборах – це розмивання цінності голоси, зокрема, для Порошенка. Сюрпризів буде чимало. Вже є – то ж новорічне звернення. Це стало предметом обговорення на кілька днів", - зазначає Вигиринский

Нагадаємо, Зеленський на всю країну розповів про хвороби: вибачте за мій зовнішній вигляд. Тепер гумористу точно не до жартів.

Як повідомляв Знай. ua, експерт сказав, куди насправді мітить Зеленський, і це не крісло Порошенко. Експерт назвав шоумена "технічним кандидатом".

Знай. ua писав, що Зеленський привітав земляків із Різдвом, українці бурхливо відреагували: дякую, пане президент. На цей раз чинного гаранта не випередив.