Російська агресія продовжиться у 2019 році на території України.

РФ з'їдатиме нашу державу шматками і таким чином виконає поставлені завдання. Про це розповів військовий експерт Олексій Арестович, передає politeka.net.

Він переконаний, що влітку в Росії щось клацнуло і це означало остаточну перемогу дурощі. Росіяни 5, 10 або навіть 17 років займалися тим, що обманювали себе. Зрештою це їм вдалося.

"Потрібно очікувати тиску. Росія буде продовжувати їсти нас шматками. Вона буде виконувати свої завдання. У Росії такі ж кадрові проблеми, як і у нас, тільки їх дурість видно ще більше. Нашу дурість видно, адже ми не можемо, а їх видно, тому, коли вони можуть, то вони роблять таке, що розуму не зрозуміло", - сказав експерт.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Екперт навів приклад з українськими кораблями в Азовському морі, уточнивши, що навіть одіозний колишній ватажок проросійських бойовиків Донбасу Ігор Гіркін (Стрєлков) в той же день відзвітував в соцмережі, що "РФ це дорого обійдеться".

"Ось це і є якість прийняття рішень в Росії. Однак це не означає, що вони будуть програвати постійно. Москва буде намагатися з'їсти Україну, роблячи це нерозумно, однак, крові і проблем в українців від цього менше не стане", - зазначив Арестович.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін стверджує, що він є офіцером артилерії.

Глава Кремля у Санкт-Петербурзі переконував почесного будівельника Росії Володимира Бендета, що отримав звання лейтенанта як командир взводу управління гаубичної артилерії.

Як повідомляв портал "Знай.иа": сильний шторм в Сочі призвів до руйнування частини олімпійської набережній в Імеретинській бухті. В результаті негода пошкодила велодоріжки, вуличне освітлення, а також зелені насадження. До цього подібні випадки мали місце лише рік тому, коли зруйнованими виявилася частина берегоукріплювальних споруд.

Також Знай.иа" писав, що українських моряків, які були підло захоплені співробітниками ФСБ в листопаді, підтримали московські активісти. Небайдужі москвичі організували акцію для підтримки політв'язнів. В ході її проведення учасники прикрасили кілька ялинок паперовими корабликами блакитно-жовтих кольорів.