Російський президент Володимир Путін стверджує, що він є офіцером артилерії.

Глава Кремля у Санкт-Петербурзі переконував почесного будівельника Росії Володимира Бендета, що отримав звання лейтенанта як командир взводу управління гаубичної артилерії.

Відео їх розмови оприлюднили на сайті Кремля.

"Ми з вами обидва артилеристами виявилися. Отримав звання лейтенанта як артилерист, командир взводу управління гаубичної артилерії, 122 міліметра", - сказав він.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, Володимир Путін не уточнив, коли і за яких обставин це було.

Разом з Бендет Путін зробив синхронний постріл з гармат в Петропавлівській фортеці.

На сайті Кремля не згадується військова служба президента РФ в його біографії.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що слідчі Великобританії в ході розслідування отруєння російського екс-розвідника Сергія Скрипаля в Солсбері, вийшли на слід Путіна. У своєму повідомленні вони заявили, що з'ясували всі необхідні факти. Стало відомо про цілої мережі кремлівських агентів розвідки, які стоять за нападом у Солсбері.

Як повідомляв портал "Знай.иа": сильний шторм в Сочі призвів до руйнування частини олімпійської набережній в Імеретинській бухті. В результаті негода пошкодила велодоріжки, вуличне освітлення, а також зелені насадження. До цього подібні випадки мали місце лише рік тому, коли зруйнованими виявилася частина берегоукріплювальних споруд.

ТакожЗнай.иа" писав, що українських моряків, які були підло захоплені співробітниками ФСБ в листопаді, підтримали московські активісти. Небайдужі москвичі організували акцію для підтримки політв'язнів. В ході її проведення учасники прикрасили кілька ялинок паперовими корабликами блакитно-жовтих кольорів.