Гуморист та автор Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно офіційно повідомив, що його команда вже залучила до роботи представників у різних регіонах України.

На сторінці у Facebook він привітав колег, котрі нещодавно приєдналися у таких містах України як Ужгород, Житомир, Полтава, Рівне, Хмельницькому та Луцьку.

У коментарях українці закликали "Команду Зеленського" до представництв в інших регіонах України.

"А де наша команда в Донецькій області, тут теж люди і теж за тебе Володя!", "А Кіровоград", "Не був політиком не страшно, маючи грамотну команду можна досягти багато.У нас є грамотні люди", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як відомо, Зеленський за тиждень після офіційної заяви про участь в президентських виборах зібрав на своєму передвиборчому сайті ze2019.com понад 400 000 тисяч прихильників.

При цьому встиг нарватися на критику від українського письменника Леся Подерв'янського: той стверджував, що у Володимира немає досвіду і взагалі йому не треба йти в політику.

Лесь Подерев'янський
Лесь Подерев'янський

Втім, вагомих аргументів він так і не надав. В той же час кількість людей, котрі підтримують гумориста зростає мало не щодня, хоча думки з приводу його кандидатури на головну посаду у державі відрізняються.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Саме Зеленський свого часу одним із перших звернувся до вищих ланок чинної влади та дипломатів із вимогою звільнити українських моряків, котрих взяла у полон Росія під час атаки у Керченській протоці.

Дивіться: "Я іду в президенти", Володимир Зеленський

Нагадаємо, у мережі показали, чому на Банковій побоюються Зеленського.Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський зібрав цілу армію прихильників у мережі.Також "Знай.ua" писав, журналіст доступно пояснив, які обіцянки після Майдану не виконав Порошенко.