Працівників "ПриватБанк" викрили у нових махінаціях пов'язаних з депозитами клієнтів банку, пише Politeka.

Державний банк "ПриватБанк" нарешті відповів обуреному клієнту з питання обслуговування депозиту і депозитового рахунку.

Обурений клієнт на сайті "Мінфін" написав гнівний відгук "ПриватБанку" в якому запитав, куди поділися його зароблені гроші. Клієнт повідомив, що щомісяця відкладає гроші на свій депозитний рахунок. Після авторизації в терміналі, почав поповнення рахунку.

При поповненні рахунку на певну суму грошей, раптово термінал почав глючити. Замість грошей, які повинні були опинитися на депозиті, користувач під ніком Андрій М ***** до, залишився без нічого.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Щомісяця кладу гроші на поточний гривневий депозит в ПБ, як це мало статися сьогодні. Створив заявку на поповнення на 32000грн, бере участь у терміналі і почав поповнювати, поповнив на 30800грн, не вистачило готівки, кнопки поповнити немає, запитує я тут, натиснув тут. Минуло кілька секунд і знову запитує або я тут, нічого не відповів. Термінал сам переключився на головний екран, чека не видав, тепер ні грошей, ні чека. За якийсь хрін лікуватися, не знаю? ПБ де мої гроші?", — написав Андрій М ***** к.

У банку занепокоїлися заявою клієнта, що нібито він не отримав грошей на депозитний рахунок. У "ПриватБанк" звернулися з проханням до клієнта надати дані, щоб зв'язуватися з ним і з'ясувати всі деталі. Також Андрію М ***** було запропоновано зателефонувати на гарячу лінію "ПриватБанк".

Нагадаємо, що ПриватБанк пояснив, куди зникають гроші з карток.
"ПриватБанк" попередив українців про новий вид шахрайства. Псевдобанкіри виманюють в людей гроші з банківської картки за допомогою соціальної мережі Instagram.