Прем'єр-міністр Росії і кращий друг Путіна Дмитро Медведєв зламав руку. Про це пишуть російські ЗМІ, зокрема, кілька популярних Telegram-каналів і ФедералПресс. Як повідомляється, напередодні Різдва, в сочинському "Президент-Готелі", Медведєв послизнувся на

При цьому журналісти, тиражуючи повідомлення про травму голови кабміну з соцмереж, вказують на те, що на останніх знімках, опублікованих на сайті уряду РФ, а також на відео з різдвяної служби, яка пройшла в храмі Христа Спасителя в Москві і де був присутній прем'єр-міністр разом з дружиною, не видно, щоб рука Медведєва була б в гіпсі.

Нагадаємо, нещодавно у Мережі з'явилася інформація, що президент Росії Володимир Путін нібито поранений. Пізніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков розкрив перші подробиці.

Президент Росії Володимир Путін знову потрапив під насмішки користувачів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

цього разу його обсміяли з незрозумілого поранення, яке він засвітив на публіці.

Про травму Путіна стало ясно, коли він відвідав Спасо-Преображенський собор у Санкт-Петербурзі на Різдво.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков сказав, що Путін порізався, але більше ніяких деталей не розкрив.

Російський пропагандист Дмитро Смирнов показав кадри, на яких Путін дивиться на свій порізаний палець і поправляє пластир.

Користувачі в соцмережах не пройшли повз і обрушили шквал коментарів, зазначивши, що він ріжеться в момент, коли перераховував гроші.

"Медведєва твого тикав", "Обрізання робив", "Тренувався свічки правильно ставити", Поряд панночки, суцільно молодички… Невже ВВХ вирішив себе за прикладом Каддафі охороною з дівчат оточити?", "Комусь втягнув!", "І невдало витягнув", "Вже ботокс в пальці коле", "Ампула з отрутою примотана на всяк випадок", "Гроші вважав і натер", "Ну ж немає дружини. Ось і др*чить до мозолів", — коментують користувачі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Британія розкрила підступний план Путіна: Боширов і Петров - тільки початок епопеї

Російська Федерація планує розгорнути в Британії нову шпигунську мережу після розкриття дійових осіб у хімічній атаці у Солсбері, про що повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Daily Mail.

Також "Знай.uа" писав про те, що Ердоган приїде до Путіна, на порядку денному багато цікавого: ЗМІ дізналися подробиці