Популярний український комік і шоумен Володимир Зеленський не так давно оголосив про своє рішення балотуватися на пост президента України, однак при цьому у нього було передвиборної програми. Щоб усунути цей недолік, комік виклав в соціальну мережу відеоролик з проханням до українців залишити в коментарях під постом 5 пунктів його майбутньої програми.

Українцям припала до душі ідея і лише за добу під роликом зібралося понад 700 коментарів. Як з'ясувалося, більшість українців стурбовані підвищенням заробітної плати, закінченням війни на Донбасі, реформою медицини та освіти, а також скороченням чисельності чиновників, зниженням податків і комуналки.

Серед коментарів під відео можна зустріти такі пункти: "Підняти зарплати і пенсії, щоб люди жили, а не виживали. Посадити всіх корупціонерів. Доступну Медицину!", "Умови роботи для малого і середнього бізнесу. Персональна відповідальність депутатів, без права на внесення застав. Покарання попередньої влади (що розікрала всі транші), щоб все повернули або сіли у в'язницю", "Зменшити зарплати депутатам. Виправити маячні внесення змін Супрун в медичну реформу", "Взяти модель Швейцарії та впровадити її в Україні. Закони повинні приймати люди на референдумах. Реформа судової системи - хабар судді це довічне ув'язнення", "Зупинити війну. Повернути Україні статус ядерної держави. Ввести смертну кару. Зменшити ПДВ та інші незрозумілі і непотрібні податки".

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Крім ділових пропозицій зустрічалися також коментарі такого роду: "Може вам для початку Конституції України вивчити?", "Змусити Квартал 95 писати смішні жарти", "Низька якість політичної сатири на ТБ. Мала кількість кінематографа про побачення".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ще один кандидат у президенти України вирішив перетворити передвиборчу кампанію в шоу. У його штабі готуються запустити проект, в якому кандидат буде шукати собі дружину.

Як повідомляв портал "Знай.uа": міністр соціальної політики Рева на відпочинку під час зимових свят витратить величезну суму грошей, яку не зможе звичайний пенсіонер зібрати навіть за 10 років життя.

Також "Знай.uа" писав, що відомий шоумен і актор Володимир Зеленський, у якого є великі шанси стати наступним президентом України, у своєму недавньому інтерв'ю був спійманий на брехні.

Наша програма. Крок 1. Зробимо це разом! #зробимоцеразом #ze2019

Geplaatst door Владимир Зеленский op Dinsdag 8 januari 2019