У США вирішили точно визначитися з роллю начальника кримських і донецьких терористів. Так, за заявою екс-глави ЦРУ Девіда Петруса, президент Російської Федерації Володимир Путін для НАТО став "найбільшим подарунком" з часів завершення холодної війни.

Про це колишній глава ЦРУ заявив на конференції Raisina Dialogue в Індії, трансляція якої пройшла на YouTube-каналі ORF.

НАТО
НАТО

Петреус підкреслив, що прихід Путіна і його команди до влади дав НАТО "новий привід жити". За словами Петруса, завдяки політиці президента Росії США багато в чому залишилися опорою для багатьох світових країн. Колишній керівник ЦРУ відповів "так" на питання, чи дадуть США відсіч "новому геополітичному порядку".

Володимир Путін
Володимир Путін

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Петреус також закликав світ стежити за твітами президента США Дональда Трампа, які, за його словами, є "нефільтрованими, відредагованими виразами командувача і керівника все ще великої світової наддержави". Екс-глава ЦРУ підкреслив, що США роблять для НАТО набагато більше, ніж інші члени Альянсу.

Варто нагадати, що сирійський уряд не повинен використовувати хімічну зброю тільки тому, що США виводить з країни свої війська. Про це застеріг радник президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон, пише Укрінформ, посилаючись на Reuters.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський журналіст спрогнозував можливі наслідки повномасштабного вторгнення армії Путіна на територію України. У рамках розмови російський журналіст Матвій Ганапольський заявив, що у випадку вторгнення Росії в Україну проти російських військ розгорнеться партизанська війна. Журналіст закликав російську розвідку об'єктивно оцінити шанси РФ в Україні.

Нагадаємо, США надали всебічну підтримку у створенні Православної Церкви України.

Як повідомляв Знай.uа вторгнення в Україну: експерт пояснив, що стримує Путіна.

Знай.uа писав, під Путіним захиталося крісло: експерт назвав головних "сценаристів" близького краху Кремля.