Одіозна телеведуча, відома путінська пропагандистка Ольга Скабєєва вийшла з себе в прямому ефірі через український Томос.

Неабиякий скандал розгорівся безпосередньо в прямому ефірі головного російського телеканалу, коли у ведучої пропагандистського ток-шоу "60 хвилин" просто здали нерви.

Розлючена путінська "працівниця ротом" в істериці побажала громадянам України "вдавитися своїм Томосом".

Цей курйозний фрагмент гучного ефіру, опублікований на YouTube, викликав неабиякий ажіотаж в соціальних мережах.

Скандал розпочався під час обговорення російсько-українських відносин, коли емоційний виступ українського гостя в студії Гордія Бєлова дуже розгнівив Скабееву. Почавши суперечку з російським експертом український гість назвав всі недавні досягнення України, згадавши в числі іншого отримання Томосу про автокефалію Української церкви.

Від цих слів у Скабєєвої здали нерви. "Подавіться своїм Томос! Цей Томос вам не дає абсолютно нічого, забираючи у вас патріарха! Тихо!", - почала кричати Скабєєва.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Користувачі соціальних мереж активно коментують відео.

Нагадаємо, український журналіст Дмитро Гордон викликав у кремлівських пропагандистів справжній шок заявою про Путіна та анексований Крим.

У прямому ефірі прокремлівського ток-шоу "60 хвилин" на каналі "Росія 1" Гордон заявив, що РФ - це злодії, які нахабно прийшли і вкрали частину України.

Відповідну тезу Гордон озвучив у відповідь на питання пропагандистки Кремля Ольги Скабеєвої про те, чому в Україні нібито "нав'язується щоденна думка про російську агресію".

Як повідомляв портал Знай.ua, в ефірі російської пропагандистської програми "60 хвилин" одна із найскандальніших путінських пропагандисток Ольга Скабеева представила ватникам новий фейк – цього разу про розстрільний список московських попів в Україні.

Також Знай.ua писав, на російському телебаченні знову у відкритій агресивній формі заговорили про зміну існуючих державних кордонів України