За новою міфічною легендою йдеться про те, що начебто український сайт "Миротворець" запровадив акцію, яка передбачає затримання священиків УПЦ МП. До того ж повідомляється, що священики потрапили в "розстрільні" списки, передає replyua.net.


"Судячи з новими повідомленнями з Києва, на скандальному сайті "Миротворець" з'явилися "розстрільні" списки священиків Української православної церкви!" - повідомила одіозна пропагандистка Ольга Скабеева.

Після гучної заяви, дика інформація знайшла підтримку в мережі, і ведучий російських фейкових новин Ігор Кожевін підтримав цей твір-видумку з новою силою, додавши кілька "ягідок на торт".

"Так, колеги, священики єдиної канонічної православної церкви України запустили флешмоб в підтримку своїх братів, яких викликали на допити в СБУ. За це націоналісти оголошують на них полювання", - без докорів сумління збрехав пропагандист Кремля.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що путінські бойовики готують хіматаку на Донбасі: коли очікувати неминучого. За повідомленням народного депутата Дмитра Тимчука, Росія може влаштувати на Донбасі нові провокації - цього разу, з застосуванням хімічної зброї.

Раніше Знай.uа писав про те, що моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі зафіксувала поблизу окупованого Луганська важке озброєння боевиков.

Також Знай.uа повідомляв, що жителі окупованого Донецька не можуть дозволити собі найнеобхідніше.