Росія може влаштувати на Донбасі нові провокації - цього разу, з застосуванням хімічної зброї.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook координатор групи "Інформаційне опір", народний депутат Дмитро Тимчук.

Він порівняв заяви Російської Федерації по Донбасу з діями і пропагандою в Сирії.

"Чи буде ця провокація здійснена, і якщо буде, то коли саме – поки не відомо (цілком можливо, що це може бути і на тлі згаданих вище подій грудня-2018, з метою «перехоплення теми» і дискредитації України). Але немає сумнівів, що такий сценарій в Кремлі підготували, і вже зараз створюють для нього потужне інформаційне прикриття" Дмитро Тимчук

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Упорство, с которым Кремль вцепился в тему ожидаемой (только им самим) «химической атаки ВСУ на Донбассе», вызывает...

Geplaatst door Dmitry Tymchuk op Maandag 10 december 2018

Нагадаємо, жителі окупованого путінськими незаконними формуваннями Донбасу давно перетнули межу бідності і не можуть дозволити собі найнеобхіднішого, абияк перебиваючись з хліба на воду. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення місцевих жителів в мережі.

У повідомленні говориться, що на окупованих бойовиками так званих "ДНР" та "ЛНР", російськими найманцями і кадровими військовими РФ території Донбасу складається вкрай несприятлива ситуація у соціальній сфері - не вистачає медиків, спостерігається дефіцит автомобільного палива.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook координатор групи "Інформаційне опір", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.

За даними військового експерта, на окупованій території Луганської області медичні заклади укомплектовані медперсоналом на 40%, гострий дефіцит профільних спеціалістів спостерігається у містах Луганськ, Первомайськ, Брянка, Алчевськ, Антрацит.

Раніше Знай.uа писав про те, що моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі зафіксувала поблизу окупованого Луганська важке озброєння боевиков.

Також Знай.uа повідомляв, що жителі окупованого Донецька не можуть дозволити собі найнеобхідніше.