У Бельгії заявили про те, що Військово-повітряні сили Бельгії перехопили над Балтійським морем російські військові винищувачі. Про це стало відомо з повідомлення на офіційній сторінці ВПС Бельгії в Twitter.

"Вчора F-16, розгорнуті в Балтійському регіоні для охорони повітряного простору НАТО перехопили російські літаки Фланкер (Су-27 по класифікації НАТО – ред.) без польотного плану", – пише відомство.

Нагадаємо, в п'ятницю, 30 листопада, російські найманці чотири рази обстріляли позиції Збройних сил України, застосувавши заборонене озброєння і порушивши Мінські домовленості в черговий раз цинічним чином. Постраждалих і загиблих серед українських військовослужбовців, на щастя, немає.

Російські терористи чотири рази обстріляли позиції Збройних Сил України за одну добу, інформує прес-центр Операції об'єднаних сил у п'ятницю, 30 листопада. При цьому двічі застосовувалися заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 мм. Всі обстріл відбулися в світлий час доби, розповіли в штабі, застосовувалися БМП, стрілецьку зброю і великокаліберні гранатомети. Основний вогонь припав на хутір Вільний і на Луганське донецької області. Біля Гнутова стріляли з 82-мм калиберных мінометів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в Україні ввели перший рівень боєготовності: чого чекати та чого слід боятися. Прикордонні загони були доукомплектовані вогнепальною зброєю і бронетехнікою.

Українські підрозділи були приведені в повну бойову готовність.

Нагадаємо, що після того, як президент України Петро Порошенко оголосив у країні воєнний стан, а бойовики на Донбасі почали нарощувати свої сили, окупаційне командування вирішило терміново доукомплектувати підрозділу "1 АК ДНР" і "2 АК ЛНР".

Цю інформацію повідомив координатор групи "Інформаційне опір", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook. Тимчук розповів, що бойовиків привели в боєготовність. На сході України окупанти проводять комплекс заходів по нарощуванню їх боєздатності.

Також нагадаємо, що в районі проведення операції об'єднаних сил на Донеччині за день, 29 листопада, поранений один військовий, ще один пропав без вісті.

Так, протягом дня на Донеччині зафіксовано дев'ять обстрілу українських позицій з боку бойовиків, зокрема 5 разів з забороненого мінськими домовленостями озброєння.

"Знай.uа" повідомляв, хто з українських депутатів проголосував проти воєнного стану.