Український журналіст Дмитро Гордон викликав у кремлівських пропагандистів справжній шок заявою у бік Путіна та анексованого Криму.

Відповідне відео оприлюднили пропагандистські росЗМІ. На відео видно, як у прямому ефірі прокремлівського ток-шоу "60 хвилин" на каналі "Росія 1" Гордон заявив, що РФ - це злодії, які нахабно прийшли і вкрали частину України.

Відповідну тезу Гордон озвучив у відповідь на питання пропагандистки Кремля Ольги Скабеєвої про те, чому в Україні нібито "нав'язується щоденна думка про російську агресію".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Скажу вам по-людськи. Існують правила життя навіть в лісі. І існують правила дорожнього руху. І в цій справі між країнами теж існують правила, і Гельсінські угоди існують і т. д. Крим - це Україна, Оля! І Донбас - це Україна! Ваша країна прийшла на мою територію і забрала її. Це не агресія ви вважаєте? Це що: просто прийшли і вкрали або як? Це справжня агресія, і ваші військові знаходяться по всій території Донбасу", - заявив Гордон.

Крим в окупації
Крим в окупації

Скабеєва, в свою чергу, нахабно йому відповіла, сказавши, що "Крим - це Росія". Вона пригрозила, що "такого ж потрібно побоюватися і на Донбасі", жителі якого "залякані" ситуацією і "антинародною" політикою офіційного Києва.

Нагадаємо, український журналіст Дмитро Гордон висловив власну думку з приводу неминучої поразки Путіна в Україні.

Відповідна заява пролунала у ефірі одного з українських телеканалів, передають ЗМІ.

За словами Гордона, проблема російського лідера Володимира Путіна насамперед у тому, що він завжди вважав, що росіяни і українці - це один народ, і саме з цієї причини він зазнає поразки в Україні.

путін
путін

Раніше Знай.uа писав про те, що так звана пропозиція Росії "обміняти Крим на Донбас" є для України абсолютно неприйнятною, однак Київ спокійно може використовувати подібні гучні заяви Кремля у своїх інтересах.

Військовий зазначає, що Київ може зробити вигляд, ніби погоджується на подібний план, однак за умови, що він буде виконуватися поетапно.

Також Знай.uа повідомляв, що Росія не полишає надій будь-яким способом узаконити нахабну окупацію українського півострова Крим.