За словами міністра закордонних справ Павла Клімкіна, Україна буде простіше стати членом НАТО, ніж Євросоюзу.

Передає Хвиля.

“В НАТО, звичайно, простіше, так як це фокус на реформування сектору безпеки і оборони. Що стосується Європейського Союзу, можете вважати, що це банально, але чим краще ми буде виконувати Угоду про асоціацію, чим краще ми будемо переймати європейські стандарти, тим швидше ми отримаємо членство в ЄС, після того, як отримаємо європейську перспективу”, — говорить міністр.

Павло Клімкін
Павло Клімкін

На його думку, це може бути досягнуто в найближчому майбутньому.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

“Нам необхідно продовжити зміни в цій країні. Мова йде не просто про реформи, а про фундаментальні зміни в цій країні. Ми повинні багато зробити, щоб стати членами ЄС і НАТО”, — додає Клімкін.

Нагадаємо, Він пояснив, навіщо Путіну українські моряки: технологічна гра перед виборами

Кремль грає в технологічну гру з Україною перед виборами президента. До неї він хоче залучити не тільки полонених моряків, але й інших політв'язнів. Про це в ефірі каналу 1+1 повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Питання звільнення захоплених українських моряків для Кремля – це технологічна гра на тлі майбутніх виборів в Україні. До неї Кремль захоче задіяти не тільки моряків, але й інших незаконно ув'язнених українців.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Російських спостерігачів не пустять на вибори президента

Російських спостерігачів не пустять на президентські выборы в Україні, які відбудуться 31 березня 2019 року. Від них не будуть приймати заявки на реєстрацію.

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін в Facebook.

Також Знай.ua" писав про те, що Українцям пора діставати валізи: Клімкін анонсував введення безвиза з 20 країнами

Україна в найближчі кілька років може ввести безвізовий режим з мінімум 20 країнами, в які входять Азія і Латинська Америка, про що заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін. Про це повідомляє УНН, посилаючись на слова чиновника.