Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що для білорусів 2019 і 2020 роки будуть непростими.

Про це повідомляє місцеве видання "Белта". Як зазначається, в ході прийому напередодні старого Нового року Лукашенко заявив, що Білорусь в найближчі роки будуть "пробувати на зуб", і треба бути готовими на це відповісти.

"Рік буде різним для всіх: для кого-то легким, для когось важким. Але смію точно сказати, що для нашої країни, для нашого народу не тільки 2019, але і 2020 рік буде непростим. Скажу відверто, в ці два роки нас будуть дуже сильно "пробувати на зуб", на предмет того, чи гідні ми, якщо конкретизувати, тієї незалежності, про яку ми завжди і всюди говоримо ", - заявив Лукашенко.

За словами Лукашенка, білорусам потрібно бути готовими довести, що вони гідні незалежності.

"І нам треба бути готовими відповісти на це питання. Я абсолютно переконаний, що ми знайдемо гідну відповідь, - додав він.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Лукашенко заявив, що розмови про об'єднання Білорусі з Росією не відповідають дійсності та взагалі дурні.

Так, за словами білоруського лідера розмови про об'єднання країн точаться між населенням країн постійно та лише останнім часом набрали вражаючих масштабів. Президент Білорусі назвав ці розмови дурними та такими, що притягнуті за вуха.

За словами Лукашенка, ніяких розмов про можливе об'єднання країн наразі не ведеться і взагалі про це не може йтись.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Лукашенко заявив, що Росія найближчим часом може втратити потужного союзника – Білорусь. Станеться це у тому випадку, якщо Москва не запропонує Мінську компенсацію за зростання ціни на нафту.

Також Знай.ua писав, білоруси готуються до партизанської війни з Росією.