Генеральна прокуратура України відмовила Росії у видачі в Російську Федерацію громадянина РФ, який входить в "Правий сектор".

Про це повідомила прес-секретар генпрокурор Лариса Сарган в Facebook.

"Сьогодні заступником генерального прокурора Євгеном Єніним було прийнято рішення про відмову у видачі в Російську Федерацію громадянина РФ, члена Правого сектора "З", який залучається в РФ до кримінальної відповідальності за участь у війні за незалежність України", – написала вона.

"Як і обіцяв Євген Єнін, жоден справжній доброволець ніколи не буде відданий в лапи агресора", – наголосила Сарган.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ім'я росіянина, який воював за Україну, вона не назвала.

У минулому році Єнін дав згоду на видачу ФСБ Росії бійця Тимура Тумгоева, через що під стінами ГПУ вимагали його відставки.

У Генпрокуратурі заявили про відсутність доказів участі Тумгоєва в антитерористичній операції на сході України.

Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею "Службова недбалість", яка могла призвести до помилкової екстрадиції в РФ ингуша Тимура Тумгоева.

Нагадаємо, на Львівщині знайшли мертвим колишнього главу "Правого сектора" Ігоря Коцюруба.

Про це розповіли в Червоноградської центральної міської лікарні.

За телефоном підтвердили, що Ігор Коцюруба привезли з перерізаним горлом. Він помер в реанімації, так як "рана була несумісна з життям".

Також повідомлялося, що колишній воїн АТО Олег Чоботар отримав чотири роки позбавлення волі умовно від Балтського районного суду. Його визнали причетним до трагічної смерті трьох дівчат-сестер при перекиданні човна на водосховищі в Одеській області.

Нагадаємо, українські моряки здійснили героїчний вчинок, плани Путіна ганебно потонули. Це допоможе у подальшій боротьбі за звільнення українських моряків.

Як повідомляв Знай.ua, стало відомо, скількох українських патріотів схопили в Криму за рік. У Криму 37 осіб заарештували за політичними мотивами в 2018.

І ми повідомляли про те, з ким хоче "домовитися" Путін.