Українці в соціальних мережах підняли на сміх "Правий сектор", який дивним чином з'явився в російському Челябінську. Про це у Facebook написав глава прес-служби української організації з однойменною назвою Артем Скоропадський, оприлюднивши відповідну фото.

За його словами, у палаці піонерів в російському Челябінську виявили "Правий сектор", який видніється в залі.

Мова, звичайно ж, йде про секції, але користувачі соціальних мереж посміялися над контекстом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як відомо, на території Російської Федерації "Правий сектор" заборонений і є "екстремістською організацією".

Більш того, деякі кремлівські політики й пропагандисти всерйоз залякували населення "злими правосеками".

"Заборонений в РФ. Ряди демонтувати! Стіну зафарбувати", "Штаб організації?" – "Майбутній", "Повзучий наступ", "Блискавка: У російському Челябінську проводить засідання "Правий сектор", "Не зіганув на вході — розіпнуть в трусиках", "Під кріслами можна знайти візитки Яроша. Перевірте", "Місця для поцілунків, заборонені в Російській Федерації", – пожартували в соцмережах над написом.

Раніше ми повідомляли, що днями росЗМІ повідомили, що в центральній частині Москви відкрився магазин одягу, на якому є символіка "Правого сектора".

В ефірі російського пропагандистського телеканалу REN TV у зв'язку з цим налякали росіян, що "українські радикали приступили до нового етапу фактично партизанської війни".

"Щупальця спрута дотяглися до Москви: одяг з символікою шанувальників Третього рейху, яких у Києві тепер вважають національними героями, продається в самому центрі столиці", - йдеться в матеріалі пропагандистів.

Крім того, повідомляється, що подібний магазин нібито також відкрили в Санкт-Петербурзі. Там, за даними ЗМІ Росії, у продажу є футболки, толстовки і брюки зі свастикою.

Нагадаємо, Приходько з Ярошем задумали щось грандіозне.

Раніше Знай.uа писав, що у Путіна оскандалилися фейком про Яроше.

Знай.uа писав, що розмова Полторака з фальшивим "Порошенком" злили в мережу.