Відома російська телеведуча та політичний діяч Ксенія Собчак приїхала до Києва.

Відповіден фото з'явилось в "сторіз" її Instagram.

На фото, що запостила Собчак, видно нічну Європейську площу української столиці і підписала "Ну привіт, кіев [Київ]!)))".

скрин/Instagram

Як відомо, навесні 2018 року телеведуча потрапила в базу українського сайту "Миротворець" за "свідоме порушення державного кордону України". На даному сайті викладаються особисті дані людей, яких Київ вважає сепаратистами та агентами Кремля. До 2016 року сайт підтримували СБУ МВС України та інші українські відомства.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як з'ясувалося, що Ксенія Собчак у 2014 році приїздила до анексованого Криму. На сайті також було зазначено, що політик маніпулювала суспільно-значимою інформацією з метою отримання політичних дивідендів.

Піля публікації "Миротворця" вона звернулася в українське посольство з проханням дозволити їй відвідувати Кримський півострів. "Якщо я поїду в Крим, то тільки через українську територію. Я вважаю, що це правильно", - заявила телеведуча.

У жовтні Собчак заявила, що з точки зору міжнародного права Крим належить Україні. Політик також запропонувала провести на півострові новий референдум, який би повністю відповідав законам.

У липні московська прокуратура не знайшла в її словах ознак екстремізму. Українська сторона назвала проведення подібних дій на території Криму небезпечними.

Нагадаємо, агенти в рясах УПЦ КП переслідують українських священиків у Криму та всіляко витісняють їх.

Як повідомляв раніше Знай.ua, посприяв тому, що Україна отримала Томос про автокефалію ПЦУ не лише український гарант Петро Порошенко, а й господар Кремля Володимир Путін. Адже агресія з боку останнього власне і переконала Вселенський патріархат зробити такий історичний крок.

Також Знай.ua писав, що президент Російської Федерації Володимир Путін стверджує, що він є офіцером артилерії.

Дивіться: Чий Крим? Версія Ксенії Собчак