Народному депутату від Радикальної партії Юрію Шухевичу стало в будівлі Верховної Ради України. 85-річному народному обранцеві викликали швидку допомогу. Шухевич за допомогою лікарів самостійно дістався до машини медиків. Його госпіталізували.

Пізніше його помічник Василь Анпасов в Facebook повідомив подробиці про стан здоров'я нардепа.

"У Юрія Шухевича впав тиск. Ми викликали швидку і відвезли його в лікарню для обстеження. Зараз він нормально себе почуває", - написав він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як відомо, Юрій-Богдан Романович Шухевич народився 28 березня 1933 року. Призначений заступником голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів та осіб з інвалідністю. Юрій Шухевич є сином голови УПА Романа Шухевича. Після арешту батьків в 1945 році його з сестрою віддали в чорнобильський дитбудинок, а в 1946 році - перевели в дитбудинок в Донецьку.

У 1949 році 15-річний Шухевич був засуджений до 10 років виправно-трудових таборів. У таборах Шухевич перебував до 1968 року, в 1972 році отримав черговий 10-річний термін за поширення антирадянської літератури.

Також Шухевич брав участь в парламентських виборах 26 жовтня 2014 року в партійному списку "Радикальної партії Олега Ляшка", через що був знятий з посади голови УНА-УНСО. За підсумками виборів Шухевич пройшов до Верховної Ради, і став нардепом України VIII скликання.

Шухевич є одним з авторів законопроекту про розрив дипломатичних відносин з Росією.

Дивіться: інтерв'ю з Юрієм Шухевичем

Нагадаємо, Парубій жорстко вилаяв Новинського.

Як повідомляв "Знай.ua", Австрія дала безцінний урок Україні. Також "Знай.ua" писав, Кошовий з "Кварталу 95" звернувся до влади.