Пропутінська журналістка Олена Бойко, яку депортували з РФ, розчарувалася в своїх иделах.

Про це журналіст Аркадій Бабченко написав у Facebook.

"Нарешті дійшло: "Росія своїх не просто кидає. Вона їх пережовує і випльовує. Мене викинули, як використану брудну ганчірку", - сказала вона по телефону", - коментує висловлювання одіозної журналістки Бабченко.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"А вас попереджали. Вас же попереджали?" - додає він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що журналістка написала заяву про надання їй у Росії політичного притулку, щоб повернутися в Російську Федерацію. Адвокат додала, що "співробітники не стали приймати заяву" і виштовхали її. Після перетину кордону Бойко затримали. За словами Перфильевої, Бойко розповіла під час телефонної розмови, що її привезли в суд для обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українську журналістку Олену Бойко депортували з Росії нібито за "порушення правил перебування".

Відповідне рішення прийняв Преображенський суд Москви. Він визнав її винною порушення правил в'їзду в Російську Федерацію або режиму перебування і призначив їй адміністративне стягнення у вигляді адміністративного штрафу в розмірі 5 тисяч рублів з примусовим видворенням за межі РФ.

"Знай.uа" писав, що в Росії стартували репресії по відношенню до українських журналістів, які перебувають на її території. Аргументують ці дії так званими санкціями.

Однак у заходах правоохоронців вельми помітний якийсь змова. З'явилася інформація, що українську журналістку Олену Вищур насильно доставили в Україну, але не туди, куди вона домовлялася з представниками російських органів.

Вищур широко відома своїми виступами в телеефірах російських телеканалів. Вона також брала участь і в обговоренні вбивства депутата Вороненкова.