Російська телеведуча і за сумісництвом опозиціонерка Ксенія Собчак, якій вже давно заборонений в'їзд в Україну, приїхала до Києва.

Довкола її візиту одразу поповзли чутки – нібито вона має намір взяти інтерв'ю у автора Студії "Квартал 95" та кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Ксенія Собчак спростувала ці чутки і розповіла, що "проводить час в компанії давньої подруги, колишньої дружини нардепа Миколи Мартиненка Ганни Мартиненко".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Вона показала показала короткий ролик, в якому захоплюється ялинкою в одному з київських закладів. Виявилося, що ця ялинка стоїть у салоні краси, який і належить її близькій подрузі Ганні Мартиненко.

В кінці відеоролика опозиціонерка Собчак навела камеру на свою подругу, яка також із задоволенням розглядала новорічне дерево.

Дивіться: Собчак у Києві

Як відомо, вони дружать як мінімум два роки. Вперше Ксенію і Ганну помітили разом три роки тому на показі моди в російській столиці. А в минулому році Ксенія і Ганна разом відвідали показ, який проводився вже в Києві.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Як саме Ксенія Собчак потрапила на територію України, пояснив помічник керівника Державної прикордонної служби України Олег Слободян. За його словами, вона безперешкодно перетнула державний кордон України, а у прикордонників "не було ніяких підстав не пропускати".

Дивіться: "Крим – це Україна", або як Ксенія Собчак спробувала реабілітуватися

Нагадаємо, Собчак приїхала до Києва.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі став надзвичайно популярним флешмоб #10YearChallenge: користувачі публікують свої нинішні знімки поруч із тими, якими вони були 10 років тому Також "Знай.ua" писав, Австрія дала безцінний урок Україні.