Кандидат у президенти Володимир Зеленський показав, як живеться за гратами.

Гуморист опублікував на своїй сторінці в Instagram черговий відеоролик. На кадрах шоумен в тюремній робі стоїть на тлі високої огорожі. Поруч у тому ж одязі виявився актор Станіслав Боклан.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський пояснив, що разом з командою вирушив на місце ув'язнення заради проекту "Слуга народу — 3".

"Знімаємо у в'язниці", - заявив знаменитість.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Станіслав Боклан скористався можливістю і поскаржився на труднощі професії. Він зазначив, що на майданчику дуже холодно.

"Такі в'язниці у нас", — сказав актор. Відразу після цього на задньому плані почали інструктувати піротехніків. Ймовірно, сцена закінчиться яскравим вибухом.

Підписники знаменитості бурхливо відреагували на пост. Коментатори помітили тонкий натяк Станіслава Боклана про недоліки українських в'язниць. Шанувальники серіалу очікують, що новий сезон буде найкращим.

Інші порадили Володимиру Зеленському приділити максимум уваги політичній кар'єрі. Один з користувачів заявив, що гумористу вже пора залишити зйомки і зайнятися підготовкою до президентських обов'язків.

Раніше ми писали, що нещодавно на великі екрани вийшла стрічка за участю актора Студії "Квартал 95" та кандидата в президенти України Володимира Зеленського "Я, ти, він, вона".

Цю роботу більшість критиків назвали успішною, але мало хто пам'ятає, що для гумориста це не перші спроби в кіно, навіть не враховуючи "Слуги народу".

У свій час велику популярність отримав фільм "Службовий роман" – сучасна версія історії про кохання, яку артисти разом з режисером переробили на свій лад.

Саме тоді Зеленський та його команда переписали більшу частину сценарію – особливо для персонажа "Вірочки" (її зіграв Павло Воля). Самому Зеленському дісталася роль Новосельцева.

Напомним, Кравець показала Зеленського поза "Кварталом 95".

Як повідомляв "Знай.uа" провідна "Орла і решки" розповіла, як целуется Зеленский.

"Знай.uа" писав, Зеленський і "Квартал 95" зробили подарунок Кошовому.