Вихід третього сезону серіалу від Студії "Квартал 95" під назвою "Слуга народу" якраз збігається із початком передвиборчої кампанії в Україні.

Втім, гуморист Володимир Зеленський нещодавно запевнив, що це аж ніяк не можна вважати прихованою агітацією за його кандидатуру:

"Дивіться, у нас є тур. Ми їдемо по містах. Ми показуємо людям свою творчість. Люди приходять. Ви думаєте, що там ми будемо кричати "голосуйте за Зеленського"? До речі, я дуже сподіваюся, що ми встигнемо, бо це дуже допоможе. Тому що це промо для передвиборної кампанії. Але я не гарантую на 100%, що по монтажу ми встигнемо", - зазначив він в коментарі "УП".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Деякі політики задовго до голосування починають банально і цинічно намагатися підкупити виборців: починаючи від пакетів з гречкою і закінчують ремонтом шкільного двору. Зеленський просить взагалі не асоціювати його з ними.

Дивіться: Слуга народу - Постскриптум | Фільм про фільм

Гуморист підкреслив, що до його команди увійшли люди перевірені часом, тому сподівається на успіх і підтримку:

"Не треба, я не даю ніякої "гречки". Не треба мене порівнювати, будь ласка, з цими всіма, які довели нашу країну до того стану, в якому ми живемо. Я хотів би, щоб хлопці мене підтримали. У мене сильна юридична команда, з якими я вчився на юридичному факультеті. Ми разом вчилися на паралельних курсах - вони були трохи старший за мене. На економічних факультетах. Вони по 10 років працюють в нашій компанії. 10 років студії "Квартал 95". До речі, можете з ними ознайомитися, з деякими. Наприклад, Ваня Баканов, який зараз керує рухом "Слуга народу". Це моя команда, він головний юрист студії "Квартал 95". Ми з ним виросли в одному під'їзді. Це моя команда", - пояснив він.

Прокоментував Зеленський і розслідування проекту "Схеми" стосовно його ймовірного бізнесу в РФ ("Грін філмс", кінцевим бенефіціаром якої він значиться у документах):

"Звичайно, наша компанія володіє акціями тієї компанії. Це правда. Дивіться, яка ситуація. Ми отримуємо роялті від усього продукту, який проводився до 2014 року. Ви зараз все зрозумієте. Я працювати з ними не хочу. Я б із задоволенням закрив цю компанію, і ми, звичайно, на шляху - ми вийдемо з цієї компанії. Друга історія, важлива: у цій компанії є контракти. Наприклад, проект "Свати", контракт з яким був укладений до того, як у нас почалася війна з Росією. Контракт укладено на 10 років. Як я можу закрити цю компанію? Контракт діє до 2021 року. Ми візьмемо ці гроші, вони переходять на нашу кіпрську компанію, з Кіпру вони приходять в Україну і на це ми знімаємо тут. Ми все знімаємо тільки в Україні, і це правда", - підсумував Зеленський.

Дивіться: інтерв'ю з Зеленським

Нагадаємо, в Україні заборонили популярний фільм із Зеленським.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі показали, як змінилася Україна за 10 років. Також "Знай.ua" писав, футуролог розповів, як збулося його пророцтво про Зеленського.