26 січня, під час з'їзду партії позафракційного народного депутата України Надію Савченко, яка наразі знаходиться під арештом у СІЗО і підозрюється в діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення державної влади, мають намір висунути кандидатом в президенти України.

Цю інформацію повідомила сестра Савченко, глава партії "Суспільно-політична платформа Надії Савченко" Віра Савченко, передає "Інтерфакс-Україна".

За її словами, на суботу, 26 січня, заплановано проведення з'їзду цієї політичної сили в київському готелі "Україна".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім того, Віра Савченко уточнила, що на з'їзді має бути прийнято відповідне рішення про висунення Н.Савченко в президенти.

Нагадаємо, Надія Савченко продовжує як депутат отримувати належні їй гроші, перердает УНН. В якості відшкодування витрат народному депутату Савченко продовжували виплачувати кошти. Таких відшкодувань вона отримала на суму 400 тис. грн відшкодувань.

"Для відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень, у відповідності з частиною четвертою статті 32 закону України "Про статус народного депутата України" виплачено кошти на суму 422 880,00 гривень", - йдеться в повідомленні.

Виходить, що в період з січня 2018 по грудень 2018 року депутат Савченко щомісяця на відшкодування витрат отримувала по 35 240 грн з державного бюджету.

Наголошується, що зарплату Надія Савченко отримувала лише три місяці: у січні, лютому, березні. Так, за січень вона отримала 33 561,90 грн, за лютий - 35 240,00 грн, за березень - 15 018,96 грн.

Як повідомляв Знай.uа, Кашпіровський сходив на побачення до Савченко, озвучено тривожне передбачення, обійшлося без енурезу. За словами психотерапевта, наступним президентом України стане жінка-воїн.

Також Знай.uа писав, що Савченко і Рубан отримали строк, суд здався під натиском СБУ і прокуратури. Підозрювані у терористичних задумах, а також їхні адвокати зобов'язані завершити роботи з матеріалами справи до 20 січня.