У понеділок, 21 січня, делегати з'їзду "Радикальної партії Олега Ляшка" прийняли рішення висунути її лідера на пост президента України.

Ляшко попросив надати йому слово і почав промову з подяки. Він заявив, що так, як і на з'їзді, він має намір об'єднати Україну і в реальному житті. Своєю основною метою на посаді українського президента він назвав об'єднання не тільки країни, але і людей, нації. Зміна країни, надання населенню можливості заробляти, відновити мир і Україну, він назвав місією партії. Крім того, він заявив, що у них є чіткий план досягнення цілі.

Крім цього, він пообіцяв, що в разі перемоги на виборах він негайно розірве або ж перегляне всі міжнародні угоди, згідно з якими наша країна поставляє робочу силу і сировину за кордон.

У своїй промові він сказав: "Ми скоротимо чисельність парламенту до 250 чоловік і заборонимо більше двох разів балотуватися у ВР. У парламенті буде молодь, пенсіонерів нам вистачить".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Запевнив він і в поверненні смертної кари для терористів, корупціонерів, зрадників держави, а також підняти оклад та фінансування житла державою для молоді, забезпечити чесну вартість газу і "не стати на коліна перед агресором".

Він додав: "Я поверну українцям право обирати суддів. Прийму закон про процедуру імпічменту президента". Також він заявив, що відчуває "дух перемоги".

В ході проведення з'їзду там перебував і священик, який благословив Ляшко на президентство, за його ж прохання.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що один з політологів повідомив, що в разі перемоги Володимир Зеленський буде прекрасно себе почувати в політичному світі, чого дуже побоюється президент Російської Федерації Володимир Путін.

Як повідомляв портал "Знай.uа": під час з'їзду партії Надії Савченко, яка в даний час перебуває в СІЗО за звинуваченням у діях, спрямованих на повалення влади, було прийнято рішення висунути її кандидатуру на участь у президентських виборах.

Також "Знай.uа" писав, що для встановлення справжніх мотивів Володимира Зеленського "Знай.uа" звернувся до відомої відьмі, яка розповіла, які цілі переслідує шоумен, якою людиною він є насправді і яких вчинків від нього слід очікувати в майбутньому.