Найбільше не хотів, щоб з-за ґрат вийшов нинішній Генпрокурор Юрій Луценко, колишній президент-втікач Віктор Янукович та навіть пообіцяв собі засунути в одне місце дещо, якщо це станеться.

Про це розповів Юрій Луценко під час інтерв'ю з Дмитром Гордоном.

Як розповів Луценко, Янукович був справжнісіньким главою мафії. Він, не соромлячись розглядав та говорив про Україну, як систему збору общака.

"У нього звіриний інстинкт", - підкреслив Генпрокурор.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Якщо познайомитися ближче з усіма представниками "донецької мафії", то вони всі як один, за словами Луценка, копіюють свого "Хрещеного батька" - Януковича, починаючи від того, як поводяться до того, що й туфлі носять, як у ватажка.

Юрій Луценко пригадав, як познайомився з Януковичем. Це було ще за часів, коли останній сидів у кріслі губернатора Донецької області. До Донецька Луценко приїхав як депутат, організувавши акцію "Повстань, Україно!"

"Ну, і мене за ніч до цього ввечері запрошує губернатор Янукович, який вже ось-ось їде до Києва. Порахував, що я з наметів, якийсь пацан. Він же не врахував, що я на заводі, в адміністрації, в міністерстві і так далі. Каже мені (копіюючи Януковича): "Як вам на Донбасі?". Я чудово!", - розповів Луценко.

Слово за слово і ситуація змінилась. Після критики Луценком донеччан, Янукович відреагував у стилі мафіозі.

"У них дуже хороша трудова етика - у донецьких людей: тримати чоловіче слово, тримати плече. "Але, - кажу, - при цьому плакати якісь дебільні."Донбас ніхто не поставить на коліна". В. Янукович". Він: "А шо тобі не подобається?". - "Та хоч би підвівся вже на коліна, скільки лежати щось можна?". - "А шо ти мене під..ш?". - "А шо ти мені тикаєш?". - "А ти мені?". Коротше, за грудки ...", - продовжує Генпрокурор.

Після того, як всі трохи заспокоїлись, Луценка запросили за стіл. І саме тоді він побачив істинне обличчя Януковича.

"Далі п'ємо ми ту горілку, я Януковичу кажу: "Дивись, я працював на заводі, де було 20 літрів спирту за зміну. ​​Так що ти мене на це не бери. По чефиру - так, слабкий, але по горілці - ні". І тут я бачу - маска з нього спадає, звіриний оскал гангстера з'являється: "Шо ти, сука, знаєш про чефир? Такі, як ти, у мене на таборі соплі мерців смоктали!". Чесно: я не злякався, але офігів. Ось це вам довга відповідь, хто такий Янукович. Маску він вміє одягати, і навіть по-українськи говорити, але все одно залишився там, в тій зоні", - підсумував Луценко.

Нагадаємо, соратник Януковича "визанчив" долю України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Юрій Луценко назвав роль колишнього президента України Леоніда Кучми у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

Також Знай.ua писав, що український гуморист Володимир Зеленський заявив, що вразі перемоги на виборах, він одразу відправиться на розмову з Путіним.

Дивіться: Юрій Луценко про конфіскацію грошей Януковича