Не так давно колишній скандальний народний депутат України Ігор Марков, який втік до Росії, заявив, що мріє про зникнення України.

Подібними погрозами на адресу України утікач вибухнув в ефірі пропагандистської програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія1", передає Politeka.

В прямому ефірі Марков спробував залякати телеглядачів фейками про нібито масові заворушення в Україні на релігійному ґрунті. Як стверджує екс-депутат, в країні готуються церковні та військові провокації.

Також він упевнений, що через таку напружену обстановку в нашій країні "Україна позбудеться своєї державності". А на пряме запитання про те, чи виступає він особисто проти української державності і суверенності, Марков відповів ствердно.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я — так, я за те, щоб Україна припинила це непорозуміння — своє існування. Поверніть нам Київ з південно-сходом і далі плетіть свою Річ-Посполиту, Австро-Угорщину, робіть свою солянку, але без нас!", — сказав колишній нардеп.

Раніше ми писали про те, що народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко нещодавно з'явився в костюмі клоуна у прямому ефірі одного з телеканалів, таким чином він виконав обіцянку, яку дав під час суперечки з шоуменом і кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що перше рішення в разі його перемоги на виборах, давно визначено – це буде особиста розмова з президентом РФ Володимиром Путіним щодо тимчасово окупованих територій Донбасу і анексованого Криму.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещодавно у соціальній мережі Facebook з'явився знімок, зроблений в Буковелі, який спростовує головне гасло кандидата-власника курорту Олександра Шевченка.

Також портал Знай.uа писав, народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін написав дуже різкий пост про нині діючого президента України і надання Україні Томосу про автокефалію української церкви.