Рішучі дії російської армії в Сирії не допустили війни на території України, яка почалася б набагато раніше.

Таку заяву зробив головний "рупор Кремля" Володимир Соловйов у своїй авторській передачі на телеканалі "Росія 1".

Крім того, за словами пропагандиста, РФ своїми діями в Сирії продемонструвала світу, а головне США і Європі, що російська "армія здатна на багато що". Він переконаний, щ тим самим Росія не дала Заходу втрутитися в справи України.

"На мій скромний погляд, якби ми не показали в Сирії, що можемо, Україна б спалахнула набагато раніше. Просто американці зрозуміли, що російська армія істотно могутніше. Істотно могутніше, ніж вони планували", - заявив Соловйов.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Соловйов заявляв, що в Україні мир буде тоді, коли це буде потрібно Москві.

Нагадаємо, проросійські бойовики на Донбасі продовжують розганяти страшилку про швидкий наступ українських військових у районі Приазов'я.

Раніше Знай.uа писав про те, що російська авіація та флот під прикриттям намагаються влаштувати масові провокації під час військових навчань Нідерландів та Великобританії за Полярним колом. Так вважає начальник військового управління корпусом морської піхоти Джефф МакМутрі.

Також Знай.uа повідомляв, що українська оборонна промисловість продовжує посилюватися і все більше орієнтуватися на українську сировину.