Російська Федерація відреагує в разі появи в Україні нової військової бази США.

військові НАТО
військові НАТО

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Про це у середу, 19 грудня, заявив заступник міністра закордонних справ РФ Григорій Карасін, коментуючи інформацію джерел про те, що українська влада намагається переконати США в необхідності створення бази.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У повідомленні анонсовано, що Москва відреагує в разі появи на Україні нової військової бази США, відповідь буде адекватною, наголосив Карасін.

"Ми чули про це. Схоже, київський режим вже не знає, як ще довести США свою відданість", — сказав він.

За словами Карасіна, перспектива появи в Україні військової бази США "неминуче призведе до подальшого погіршення ситуації у сфері безпеки і вкрай негативно позначиться на перспективі врегулювання конфлікту на Донбасі".

"Росія зі свого боку змушена буде адекватно реагувати", - резюмував заступник глави МЗС РФ.

Нагадаємо, проросійські бойовики на Донбасі продовжують розганяти страшилку про швидкий наступ українських військових у районі Приазов'я.

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Про це повідомляють російські ЗМІ.
Зокрема, цього разу підконтрольні Кремлю ЗМІ розповіли про участь військового аташе США у розробці планів майбутнього наступу на всій лінії фронту.

Нібито Ерік Адамс відвідав українських військових, які боронять позиції довкола Маріуполя та провів нараду з командуванням бриганд ЗСУ.

ЗСУ
ЗСУ

Раніше Знай.uа писав про те, що російська авіація та флот під прикриттям намагаються влаштувати масові провокації під час військових навчань Нідерландів та Великобританії за Полярним колом. Так вважає начальник військового управління корпусом морської піхоти Джефф МакМутрі.

Також Знай.uа повідомляв, що українська оборонна промисловість продовжує посилюватися і все більше орієнтуватися на українську сировину.