Гарна звістка прямо з Єкатеринбурга

Там був скасований концерт відомого пропагандиста Володимира Соловйова, повідомляють російські ЗМІ. Причина скасування концерту в тому, що квитки на його "творчий вечір" банально ніхто не купив, що сильно радує.

Люди вже давно втомилися слухати Володині казки.

Нагадаємо, "Я допомагав йому, він мені": Жириновський розповів про перший сексуальний досвід у сараї з хлопчиком

За словами скандального російського політика, лідера ЛДПР Володимира Жириновського, перший сексуальний досвід він отримав з хлопчиком, який був старше його.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Жириновський
Володимир Жириновський

Своїми одкровеннями він поділився в ефірі передачі "Жіночий клуб" на Радіо "Комсомольская правда".

сусідський Хлопчик покликав мене в сарай. І змусив займатися онанізмом. Я повинен був допомагати йому, а він мені. Хоча мені нічого не хотілося", — віддався Жириновський приємним спогадам з дитинства.

На уточнююче питання, чи не є він геєм, Жириновський поспішив відхреститися від "блакиті".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" "Неожиданно, різко і без попередження": зухвалий лакей Путіна анонсував нове вторгнення в Україну, психіатрія тут безсила

Так, днями в прямому ефірі власної програми на пропагандистському телеканалі "Росія 1" Соловйов нахабно пригрозив Україні новою агресією. Головний "рупор" Путіна підкреслив, що вона нібито буде різкою і несподіваною.

Володимир Соловйов
Володимир Соловйов


Більше того, Соловйов додав, що про розвиток подій Київ дізнається після того, як це відбудеться і пообіцяв, що в процесі вторгнення окупанти будуть використовувати перевірені тактики, вже випробувані в Криму і в Сирії

Також Знай.uа" писав про те, що "Саша ти фашист і г*ндон": путінський пропагандист нарвався на українського посла

Грем Філліпс
Грем Філліпс

У понеділок, 5 листопада, стало відомо, що скандально відомий проросійський пропагандист і британський журналіст Грем Філліпс намагався спровокувати на бійку, називаючи "фашистом" посла України в Австрії Олександра Щерба.

Про це український дипломат повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зі слів Щерби, конфлікт стався біля будівлі посольства України у Відні, коли Філіпс записував репортаж. Тоді посол підійшов до нього, проте британець його спочатку не помітив.