У прямому ефірі російського пропагандистського шоу "60 хвилин" український політолог Вадим Трюхан розлютив соратників режиму Путіна заявою про українські танки на Кубані і в Ростові-на-Дону.

Про це повідомлють ЗМІ.

Цими словами він відреагував на звинувачення російських пропагандистів на те, що владу в Украіна захопили націоналісти.

Відзначається, що спір між ведучими та українцем почався після слів Трюхана про те, що в нашій країні популярність націоналістів зросла через анексію Криму та військової агресії на Донбасі. Це викликало обурення у скандальній ведучої Ольги Скабеевой.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ну не звертаються українці до націоналістів! Українці бояться націоналістів! Але владу монголо-татари захопили завдяки підтримці Вашингтона, і що з цим робити Росії взагалі незрозуміло. Ми хочемо вам свого кандидата призначити, ви поки не погоджуєтеся", - нахабно зазначила пропагандистка.

Саме після таких слів одіозної Скабеєвої український політолог і і зазначив, що українсбкі танки були б на історичних територіях України, що зараз належать РФ.

"Абсолютно нічого спільного з реальністю те, про що ви говорите, не має. Якби були в Україні при владі націоналісти, то українські танки вже знаходилися б на Кубані, в Ростові і так далі. Повірте мені", - з посмішкою сказав він.

Разом з тим варто відзначити, що російський політолог Дмитро Орєшкін зазначив, що задля вирішення проблеми спірних Курильських островів на користь Японії, президент Росії Володимир Путін може вимагати визнання з її боку анексії Криму.

Він каже, що, можливо, Москва буде вимагати взамін Курив не тільки інвестиції, але й визнання Японією анексії Криму. Адже для Путіна дуже важлива пропагандистська складова. Тому було б логічно вчинити саме так.

За словами Орєшкіна, рано чи пізно Курильські острови доведеться віддати, так як грошей для розвитку Далекого Сходу немає і не буде. А вони потрібні, щоб регіон не деградував.

Коли почали будувати Кримський міст, то перестали будувати міст через річку Лена. Це гальмує освоєння Якутії. Поки що Путін посилає сигнали японцям… А вони вже років двадцять розминають тему Курильських островів.

На думку Орєшкіна, стає зрозуміло, що Росія втрачає контроль над Далеким Сходом.

У Путіна є простий варіант: віддати ці чотири острови і отримати від Японії дуже хорошу компенсацію.

Нагадаємо, президент Грузії розповіла про свої стосунки з Путіним.

Як повідомляв "Знай.ua", головна пропагандистка Путіна збісилася через перемогу України.

Також "Знай.ua" писав, що у Путіна відкрито заявили про удар по Україні.

Як розважаються російські пропагандисти? | Донбас.Реалії