Президент Грузії Саломе Зурабішвілі в даний момент не бачить ніяких передумов, щоб відновити дипломатичні відносини з Росією.

Вона зазначає, що під час її президентства багато здатне змінитися.

Саломе Зурабішвілі, президент Грузії

"Багато чого змінюється на міжнародній арені, і дуже швидко. Але поки я не бачу причин, щоб почати дипломатичні відносини або іншого типу діалоги", — говорить президент.

За її словами, грузинсько-російський діалог можливий лише тоді, коли до нього підключаться “головні партнери Грузії”

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Головна пропагандистка Путіна сказилася з-за перемоги України: подавіться своїм Томосом

Одіозна телеведуча, відома путінська пропагандистка Ольга Скабеева вийшла з себе в прямому ефірі через український Томос.

Неабиякий скандал розгорівся безпосередньо в прямому ефірі головного російського телеканалу, коли в провідній пропагандистського ток-шоу "60 хвилин" просто здали нерви.

Розлючений путінська "працівниця ротом" в істериці побажала громадянам "вдавитися своїм Томосом".

Цей курйозний фрагмент гучного ефіру, опублікований на YouTube, викликав неабиякий ажіотаж у соціальних мережах.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Лукашенко звернувся до Путіна: забудь про білорусь

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія найближчим часом може позбутися потужного союзника – очолюваної ним країни. Відбудеться це в тому разі, якщо Кремль не запропонує компенсацію Мінську після зростання ціни на нафту.

Також Знай.ua" писав про те, що Перемога Трампа на виборах: прокурори знайшли "український слід"

Слідчі з США зацікавилися українськими політиками, які їздили на інавгурацію Дональда Трампа.

зокрема, їх цікавить, яким чином громадяни України отримали запрошення на інавгурацію 45-го президента сполучених Штатів. Про це пише The New York Times.

Зараз спецпрокурор Роберт Мюллер, який розслідує справу про російському втручання у вибори в США, вивчає список українських політиків і бізнесменів, які відвідали інавгурацію президента США Дональда Трампа.