Генеральний прокурор України Юрія Луценка розповів, з якими проблемами він зіткнувся після голодування, зокрема і з алкоголем.

Про це генпрокурор розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону.

За словами Юрія Луценка, після голодування він не може дозволити собі багато пити. Міцний алкоголь тепер табу.

"Проблеми у мене є: після голодування і 16 дірок в шлунку пару років я міг собі дозволити в кращому випадку 50 грамів міцних напоїв. Зараз дещо більше, але багато пити не можу, – з-за тих "пригод", - зізнався Луценко.

Проте не лише проблеми зі здоров'ям як наслідки голодування стали причиною відмови від спиртного. Як запевнив генпрокурор, він ніколи не стане пити у робочий час.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще
За його словами, він ніколи не починав пити раніше 17:00. Така поведінка для нього, за його ж словами, неприпустимо.

"Навіть у вихідні, а тим більше на роботі. До завершення офіційного робочого дня такого бути не може", - зазначив він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Юрій Луценко назвав роль колишнього президента України Леоніда Кучми у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе. За словами Луценка, після всього, скоріш за все екс-президент не мав жодної спокійної ночі.

Також Знай.ua писав, що прокурорам вдалося розплутати клубок у справі активістки Катерини Гандзюк. Глава Нацполіції розповів подробиці розслідування та назвав усіх виконавців та ймовірних замовників вбивства.

Дивіться: Юрій Луценко в гостях у Дмитра Гордона